NEFF B48FT68G0

Specifikacija uredjaja


  • Slide&Hide®

Vrata rerne koja se mogu u potpunosti uvuci

Kuvanje sa vise fleksibilnosti

Nasa vrata koja stede prostor se lagano i tiho povuku u odeljak ispod rerne, omogucavajuci vam da polijete ili sa lakocom zacinite svoje kreacije. Nista vas ne sprecava da pregledate kaserole sa sirom ili hrskavo povrce iz rerne, a da se ne opecete. Prilikom otvaranja ili zatvaranja vrata rerne, rotirajuca rucka se nesmetano okrece u suprotnom smeru od kretanja vrata. Idealno za male kuhinje i svakoga ko ceni prakticnost.


  • CircoTherm®

Jedinstveni sistem toplog vazduha koji vam omogucava da istovremeno pecete na svim nivoa

Pecite sa finesama – na sva cetiri nivoa

Da li je moguce kuvati na vise nivoa? Nema problema, kaze CircoTherm®. Sofisticirani ventilacioni sistem rerne ravnomerno distribuira toplotu. Rezultat je uvek besprekoran, bez obzira na koju sinu je postavljen pleh. Ako ste domacin velikog okupljanja, CircoTherm moze da izbaci  nekoliko obroka na cetiri nivoa u isto vreme.


  • Sous-vide - sa FullSteam-om

Blaga priprema hrane u vakuumu sa FullSteam-om za najintenzivniji ukus.

Svako ko ceni svezinu svojih sastojaka treba da ih pripremi sa negom. Sous-vide, cesto poznat kao vakuumsko kuvanje, metoda je nežnog kuvanja mesa, ribe ili povrca u vakuum kesi sa upotrebom pare. Sous vide kuvanje stiti nutritivnu vrednost hrane kuvanjem na neprekidno niskim temperaturama. Prekuvavanje je gotovo nemoguce sa niskim temperaturama NEFF rerne od 50° do 95° C.


  • NeffLight®

Cak i kada su vrata zatvorena, sva cetiri nivoa rerne su savrseno osvetljena.

Mozete zadrzati jasan pogled na najdalje ivice rerne sa NeffLight-om®. To je moguce zahvaljujuci LED svetlosnim vodicima i specificnom svetlosnom vodicu u vratima rerne distribucija unutrasnje svetlosti se nastavlja cak i dok se pece na vise nivoa, a vi uzivate u pogledu na zatvorenu rernu bez odsjaja.


  • Eco Clean with Easy Clean

EcoClean rerne imaju izuzetno upijajuci kataliticki sloj koji upija sve masnoce prilikom pecenja ili kuvanja. Svaki postupak kuvanja razlaze prskanje masti  i ostatke hrane - zahvaljujuci ovom jedinstvenom sloju. Hemikalije za ciscenje vise nisu potrebne, a rerna se temeljno cisti posle svake upotrebe. Pored toga, program za ciscenje NEFF koje stedi energiju EasyClean vodi racuna o brzom i lakom ciscenju rerne izmedju upotrebeNEFF B48FT68G0

CENA: | na upit

Temperaturni opseg 40-250
Integrisani sistem ciscenja Hidroliza, delimicno kataliza
Dovod vode Posuda za vodu 1L
Unutrasnji kapacitet 71L
Pojacavanje pare Da
Kontrole TFT monitor osetljiv na dodir
HomeConnect Da
Broj programa 13

Outlet

Kontakt

Adresa: Srbija, 11000 Beograd, Ul. Svetogorska 33
Telefon: 011/ 3345 900
064/2214221
E-mail: info@tehnopassage.rs-----tehnopassage@gmail.com